Emporte Wellness

Uw eigen wellness, thuis.

Emporte Wellness is uw partner voor het realiseren van uw wensen voor eigen wellnessproducten. Wij leveren zowel volledig gereed maatwerk als producten voor zelfbouw. Emporte Wellness bouwt sauna's, infraroodcabines en andere wellnessproducten voor uw privé omgeving. Daarnaast bieden wij u alle onderdelen en materialen benodigd voor het zelf bouwen van wellnessproducten.

Wij helpen u bij de keuze voor een geschikt wellnessproduct op maat. Bent u zelf handig en wilt u zelf een sauna bouwen? Dan helpen wij u met het samenstellen van een zelfbouwpakket. Tijdens een afspraak tekenen wij uw sauna en rekenen de onderdelen samen met u uit.

Wilt u uw wellness liever door onze professionals laten bouwen? Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek alles over de mogelijkheden en materialen. Wanneer alle keuzes zijn gemaakt, leveren wij u een complete en duidelijke offerte. Wij nemen alles voor u uit handen en leveren uw eigen stukje 'droomwellness' thuis.


Onze projecten

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze projecten voorbij komen. Wanneer u hierop klikt, wordt u meegenomen naar de onze Instagrampagina. Daar vindt u nog meer van onze projecten.