Sauna ontwerp


Sauna's zijn tegenwoordig meer dan alleen houten ruimtes met banken en een saunakachel. Laat ons u helpen met het ontwerp van uw sauna. Wij kennen alle mogelijkheden en eisen voor uw sauna.
Door de jaren heen hebben wij verschillende technieken, materialen en afwerkingen gebruikt bij de bouw van sauna's. Wij hebben de materialen zien groeien van simpele houtsoorten naar andere materialen als steen en glas. Ook de techniek is tegenwoordig meer dan een aan/uit-knop voor de kachel.

Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn en hiervoor een origineel ontwerp aanbieden. Wij voorzien u in uw wensen van A tot Z. Onze monteurs zijn thuis in meer dan alleen het simpele timmerwerk. Montage van glas, tegels, elektra en nog meer vallen onder de diensten die wij u kunnen bieden.

Vul ons contactformulier in op contactpagina en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Interieur op maat

Emporte Wellness biedt verschillende soorten en smaken interieur. Naast verschillende houtsoorten zijn er ook verschillende vormen en modellen beschikbaar.

Maatwerk in bestaande ruimte

Wij plaatsen sauna's in bestaande ruimtes als uw badkamer, garage of op zolder. Deze sauna's zijn snel te plaatsen en kunnen op elke gewenste maat worden gefabriceerd.

Alternatieve materialen

Hout is al lang niet meer het enige materiaal dat wordt gebruikt voor het bouwen van sauna's. Steeds vaker gebruiken we glas of verschillende steensoorten.

Luxe door eenvoud

Minimalisme is een nieuwe trend in interieur design. Strakke lijnen die enkel door de natuurlijke afwerking van hout worden bespeeld.

Verschillende soorten wandbekleding

Schrootjes is niet de enige materialen waarmee u uw sauna kunt bekleden. Grote platen gefineerd hout geeft een moderne en luxe uitstraling. Deze afwerking is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten.

De praktische basis

Wanneer u zoekt naar een degelijke maar eenvoudige sauna, bieden wij hoogwaardige en gunstig geprijsde afwerkingen. Genieten begint immers bij de basis van de sauna.