Maatwerk sauna


Door — Laatste update 13 juni, 2018

Heeft u specifieke wensen voor uw maatwerk sauna? Emporte Wellness bouwt sauna's voor priv├ę en professioneel gebruik, exact op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies uitleggen wat de belangrijkste eigenschappen en eisen voor uw sauna zijn.

U bent bij ons aan het juiste adres voor maatwerksauna's met een moderne uitstraling. Wij zijn bekend met het gebruik van hedendaagse materialen als glas, steen en exclusieve houtsoorten.

Hoe kiest u de juiste sauna? Er zijn verschillende technieken, indelingen en materialen beschikbaar voor uw sauna. Maar hoe maakt u uit alle aanbiedingen op internet de juiste keuze? Wij adviseren over de mogelijkheden. In de meeste gevallen kunnen wij u een aanbieding maken, maar heeft u specifieke wensen, dan verwijzen wij u naar de juiste partijen. Bij ons krijgt u een altijd eerlijk advies.

"..vrijblijvend een ontwerp en prijsopgave.."


We beginnen meestal met een gesprek waar uw wensen in kaart worden gebracht. Samen met de door u opgegeven maten maken wij hier vrijblijvend een ontwerp en prijsopgave van. Ligt het aanbod in de lijn van uw verwachtingen, dan komen wij de sauna nog eens exact bij u inmeten. Enkele weken later kunt u genieten van uw eigen sauna.

Aarzel niet, vooral bij nieuwbouw zijn er een aantal punten waar u rekening mee dient te houden in de planning. Vooral in de planning zijn onnodige onkosten te vermijden.

Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen.

Onderstaande afbeeldingen geven een impressie van enkele mogelijkheden.

Maatwerk sauna Berghem

Emporte Wellness heeft in Berghem een geplaatst in een badkamer. De banken zijn voorzien van hoeken in versteken rvs-steunpoten.

Maatwerk sauna Berghem

De wanden van de sauna zijn bekleed met een mix van horizontale en verticale espen schroten. In het plafond zijn net als de banken kleine spots verwerkt voor sfeerverlichting.

Alternatieve materialen

De tussenbankafdichting en rugleunigen zijn voorzien van speelse elemnten die de vorm van de sauna benadrukken.

Interieur op maat

Emporte Wellness biedt verschillende stijlen interieur geschikt voor allerlei smaken. Naast verschillende houtsoorten zijn er ook verschillende vormen en modellen saunabankenbeschikbaar.

Maatwerk in bestaande ruimte

Wij plaatsen sauna's in bestaande ruimtes als uw badkamer, garage of zolder. Deze sauna's zijn snel te plaatsen en kunnen op elke gewenste maat worden gefabriceerd.

Alternatieve materialen

Hout is al lang niet meer het enige materiaal dat wordt gebruikt voor het bouwen van sauna's. Steeds vaker gebruiken we glas of verschillende steensoorten.

Luxe door eenvoud

Minimalisme is een nieuwe trend in interieur design. Strakke lijnen die enkel door de natuurlijke uitstraling van hout worden bespeeld.

Verschillende soorten wandbekleding

Schroten is niet het enige materiaal waarmee u uw sauna kunt bekleden. Grote platen gefineerd hout geeft een moderne en luxe uitstraling. Deze afwerking is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten.

De praktische basis

Wanneer u zoekt naar een degelijke maar eenvoudige sauna, bieden wij hoogwaardige en gunstig geprijsde afwerkingen. Genieten begint immers bij de basis van de sauna.

Sauna's voor professioneel gebruik

Grote sauna's voor meerdere personen vragen om geschikte afwerking en materialen. Wanneer een sauna intensief wordt gebruikt heeft dit invloed op de eisen voor afwerking en techniek.

Diverse houtsoorten

Wij gebruiken diverse houtsoorten voor de afwerking van uw sauna. Het meest bekende is Vuren maar wij bieden ook houtsoorten als Espen, Elzen, Hemlock, Abachi, Red Ceder, Magnolia en meer..

De perfecte inrichting

Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van sauna's. Ook voor de kleinere sauna weten wij het hoogste genot uit de gegeven ruimte te halen. U bent welkom voor een ori├źnterend gesprek.